Breadcrumbs

Consultoria Ambiental

Aportar solucions per ser més eficients i sostenibles.

Col·laborar amb organitzacions i territoris per fomentar la mobilitat sostenible, l'eficiència energètica i l'economia circular.

A EcoGIRA apliquem un enfocament transversal per reorientar la gestió d'organitzacions i territoris cap a un model més sostenible.

Per aconseguir-ho, oferim solucions adaptades i específiques per a cada realitat.


Residus i recursos.

Centrem els esforços en la prevenció de residus i millorar la seva gestió, tot fomentant l’economia circular. Amb l’objectiu de millorar les eficiències dels processos de producció dels productes, tot tenint en compte l’ecodisseny i l’anàlisi del cicle de vida (ACV).

També, col·laborem amb l’administració pública per millorar els sistemes de recollida selectiva, realitzant estudis i plans de prevenció de residus per millorar la seva gestió i aconseguir els objectius europeus de recollida de residus i prevenció.

Esdeveniments Sostenibles

Suport tècnic en la organització i portada a terme d’esdeveniments per tal de reduir el seu impacte ambiental i aconseguir una major sostenibilitat. També, en format de grans esdeveniments, amb anys d’experiència i projectes destacats com la participació del projecte “Towards Zero Waste” del Smart City Expo World Congress.

Eficiència Energètica

Assessorament tècnic focalitzat en l’estalvi energètic, seguit de l’eficiència i finalment de l’obtenció de l’energia a través de fonts renovables. A més, elaborem plans per a l'execució de polítiques energètiques amb objectius d’estalvi i d’aprofitament d’energies renovables.

Sostenibilitat Corporativa

Assessorament tècnic especialitzat en mobilitat, energia i economia circular per aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) dins les organitzacions, tot aconseguint un impacte positiu al territori.

Mobilitat Sostenible

Estudis i realització de projectes d'especialització territorial i promoció d'una mobilitat més sostenible. Elaboració de plans de desplaçaments per organitzacions (PDE) i Plans de mobilitat urbana (PMU).

Urbanisme i paissatge

Garantir que les repercussions sobre el medi ambient dels plans i els programes siguin considerades i integrades adequadament, des de l'inici, durant tot el procés d'elaboració, tramitació i execució i desenvolupament.

titulo modulo noticias - general (ca)


Noticies relacionades

CoalaWeb News (consultoria)(ca)

Impulsem la mobilitat sostenible a Sant Boi

Impulsem la mobilitat sostenible a Sant Boi Arriba a Sant Boi de Llobregat el primer cotxe de Som Mobilitat al sud de la regió metropolitana de Barcelona. Víctor Luna, fundador d'Eco...

Col·laborem en la millora integral de la gestió de Residus de l'Alt Penedès i Garraf Participem conjuntament amb ENT per millorar la gestió dels residus a l'Alt Penedès i Garraf. Redactem amb ENT l'...

El transport flexible, l’inici de les ciutats compartides El vehicle privat representa el 26% dels desplaçaments que es fan a la ciutat de Barcelona i ocupa el 60% de l'espai públic de la ciutat Cal...

Participem a la Jornada Catalana de la Mobilitat

Víctor Luna participa a la Jornada Catalana de la Mobilitat i conduirà el primer Fòrum MobiliCat La Jornada Catalana de la Mobilitat constitueix una oportunitat única per conèixer les darreres noveta...

El Síndic i col·legis professionals reclamen el retorn de la indemnització i una auditoria tècnica del Castor Rafael Ribó ha impulsat la signatura conjunta d’un document subscrit pel Col·legi de l’Ad...

Reacció davant el tancament d'Avancar

Reacció davant el tancament d'Avancar La nostra aposta: un carsharing 100% elèctric i cooperatiu Davant de l’anunci del tancament d’Avancar, Víctor Luna, membre del Consell Rector de Som Mobilitat, ...

Back to Top